Mikaros

2012-12-17
00:42:00

Rakad


Igår rakade jag Mikaros lite. Hade rakat halva huvudet för några dagar sen men fortsatte igår. Riktigt tjusig blev han. Under de 9 år som jag ägt honom har han aldrig blivit rakad och vet inte om förra ägaren gjort det heller. Men han skötte sig riktigt bra! Ska väl ta och fortsätta här nån dag. Va egentligen tänkt att Bella skulle raka honom över jul när jag va hos nicklas men han e väldigt kittlig under magen oså så hon ville inte riktigt bråka med honom. Han låter ju inte ens henne linda hans ben haha. Hittade två födelsemärken och en vit fläck nu när jag rakade haha. Man ser födelsemärkena på nedersta bilden!

Har inte riktigt bestämt hur jag ska raka ännu.. Hade bestämt mig först att raka hals och mage typ och lämna pälsen på rygg och rumpa. Men idag vet jag inte längre asså. Kanske lämnar päls på ryggen bara i storlek som ett schabrak eller nåt och tar rumpan också! Vi får se hur jag gör! Ska ta mig tid att raka nu nån dag. Ska hinna färdigt innan 20 december för då åker jag! Tur han är extremt lättrakad! Han har inte nån tjock underpäls eller vad man ska kalla det så den lilla hundtrimmern vi använder behöver inte arbeta nåt större.

Är våldsamt dålig på att uppdatera mina bloggar nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och har inte tid att sitta och planera nåt större heller. Kommer jag på nåt så skriver jag upp det i telefonen och skriver inlägget när jag kommer hem. Alla ideer brukar komma i stallet men det senaste har jag inte ens tänkt tanken på att jag har två bloggar att ta hand om.

Finns det nåt ni vill läsa? se bilder på? lära er? skriv en kommentar så ska jag kika på det! :)