Mikaros

2012-06-14
23:25:23

liten skrittur
 
Tog mig en liten skrittur barbacka idag. Red kanske 20-30 minuter bara. Mikaros hade nerverna utanpå och det märktes redan när jag skulle ta in honom. För han ville inte bli fångad, vilket aldrig är ett problem annars. Han fick istället det riktiga hingstbeteendet och blev typ dubbelt så stor när han kom gåendes emot mig innan han sprang iväg igen. Efter kanske 15 minuter så var han då fast. Sen när jag band fast honom så kryllade det med kattungar haha. Är seriöst kär i den svart/vita med vitt öra. Så himla underbaar! Svårt att slita sig därifrån haha.

2012-06-14
18:11:10

iväg och rida

Blir ett litet snabbinlägg nu innan jag drar till hästarna. Ska ta mig en skrittur på Mikaros idag. Kanske tillochmed tar barbacka! Får se hur såret ser ut. Lillebror Johan ska med också så hunden tar jag med mig så han får sig en promenad också :)

Inte riktigt löst hur jag ska göra nu när det gäller uppbindningen haha. Vi brukar binda fast hästarna utanför ett förråd där alla grejer är men där kryllar det av kattungar nu haha. Dom är överallt haha. Drog ut min ryktlåda och gissa vad som hängde bak på? joo en liten bäbis haha. Helt underbara! ♥

Tar med mig kameran också så ni får lite nya och frächa bilder! :)

2012-06-13
20:49:51

Mikaros har semester
Bloggar riktigt dåligt här jag vet.. och förlåt för det!
I Torsdags åkte Bella utomlands så Mikaros och Spöket har fått vila sen dess. Är så tråkigt att rida ensam haha. Men imorgon har dom vilat i en vecka så ska försöka komma igång och rida igen.
Mikaros hade ett sår där sadeln sitter, vet inte vad som kan ha orsakat det men antar att det är ett bett. Dock blödde det och han är öm. Det är bättre nu men han e fortfarande öm. Så börjar inte rida förens det är läkt :)

2012-06-06
00:53:07

fick mig en spark



Idag tog vi oss en liten uteritt. Nog den kortaste vi tagit haha. Vet inte hur länge vi red men kanske nån timme bara. Finns så många ridvägar alltså! Vi har sågott som tagit en ny väg varje gång vi vart ute.
På hemvägen skulle vi ta oss en galopp. Och Mikaros blir så laddad så han slänger ut röven och står tvärs över vägen. Och Spöket som fortfarande har lite bebisfasoner för sig sparkar och träffar mig rätt på smalbenet. Fick sån kramp först och sen gick det över i typ mjölksyra kändes det som. Tur jag hade mina bruna stövlar som är rätt tjocka i lädret. Annars hade jag fått galet ont. Nu har jag fått blåmärke och det har svullnat lite. Gör galet ont att gå också haha. Men det skiter vi i. Jag och Bella ska ut och härja imorgon! ;) Om jag tar klackar är ännu oklart. Om tofflor är jobbiga så är nog 13 cm klack lika jobbigt haha.

Och ser ni på sista bilden vilka tjusiga ben min lille polle fått ;) Älskar när blodådrorna syns! Börjar komma mer och mer på honom. Han har även fått lite rygg. Men dock ser både han och Spöket dräktiga ut så får la se om vi får några bebisar haha.

2012-06-04
00:55:31

ursäkta dålig bloggning
och att det sällan blir bilder! Ni kommer nog få stå ut en stund till med detta! Det blir mycket uteritter så inget speciellt att berätta mer än att Mikaros är galet pigg och älskar att tävla mot Spöket haha.
Men när Bella åker utomlands så kommer det nog bli lite annat. Tråkigt att rida ut själv så kommer nog bli mer dressyr oså då.
Imorgon ska vi försöka sätta upp nåt litet skutt i padocken. Ska försöka rida länge imorgon eftersom det nog blir sista ridturen på obestämt tid haha.
Jag har inte hoppat på över ett halvår och på Mikaros var det nog förra sommaren sist. Saknar det faktiskt! Fast jag tycker det är roligare att hoppa i skogen över stock och sten! lite mer sport ;)

Är så kul att se att Mikaros och Spöket blivit så bra vänner. Dom är helt otroliga haha. Kissar den ena så kissar den andra. Bajsar den ena så gör den andra också det haha så söta.